top of page

'EEN WEEKEND SPA IN TWEE UUR TIJD'

 

Phyto5 is gebaseerd op een bijzondere filosofie van 3000 jaar Oosterse wijsheid, 40 jaar Westerse kennis gecombineerd met aromatherapie. Deze energetische behandeling zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen door het lichaam en heeft een zeer positieve uitwerking op de huid. 

 

Elke behandeling is gekoppeld aan een element. De vijf elementen hebben elk hun eigen kenmerken. Op drie manieren kan worden bepaald welk element het beste bij jou past. Dit kan op basis van het seizoen, door middel van geuren of op basis van jouw bioritme. Zo wordt zichtbaar welke mogelijke zwakke punten er zijn en hoe de veroudering van de huid zich ontwikkelt. De behandeling sluit dan precies aan bij wat jouw lichaam en huid op dat moment nodig hebben.

 

De seizoenen

De seizoensbehandelingen zijn gebaseerd op het element van het seizoen. Het betreffende element voorziet in de behoeftes die de huid in dat seizoen extra nodig heeft. Daarnaast wordt bij elke behandeling de huid gezuiverd en de wenkbrauwen geëpileerd. Voor elk seizoen is er ook passende verzorging beschikbaar zodat jouw huid het hele seizoen door straalt. 

 

Beauty of Emotions

Een pure beleving van fysieke, energetische en emotionele verandering. De weg vrijmaken voor een compleet gevoel van vrijheid, geluk en ontspanning. Het resultaat is overweldigend. Jij kiest zelf het element wat past bij jouw gevoel door middel van de vijf verschillende geuren. De geur van jouw keuze staat voor het element wat op dat moment het beste bij jou past. Na deze behandeling ben jij compleet ontspannen.

 

Bioritme 

Het bioritme beïnvloed de levenscyclus en laat zien welk biologisch element oorspronkelijk bij jou hoort. Dit wordt berekend middels jouw geboortedatum en laat daarmee ook zien waar jouw mogelijke zwakheden zich bevinden. Met deze kennis kan de best passende behandeling worden ingezet en kan het huidverouderingsproces zo goed mogelijk worden tegengegaan.

 

Samen kijken wij welke behandeling het beste bij jou past. 

HOUT

VITALITEIT

VOORJAAR

VUUR

UITSTRALING

ZOMER

AARDE

ZUIVERHEID
TUSSENSEIZOEN

METAAL

LICHTHEID

HERFST

WATER

DYNAMISME

WINTER

DE BEHANDELINGEN

PHYTO5 INTRODUCTIE  |  60 min

De perfecte manier om kennis te maken met Phyto5. Tijdens deze behandeling wordt de huid geanalyseerd, behandeld en verzorgt middels de unieke behandelwijze van Phyto5. Deze behandeling is zeer geschikt als introductiebehandeling en leuk om cadeau te doen.

 

Huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, toevoegen van mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element. 
 

 

PHYTO5  |  100 min

Elke Phyto5 behandeling is speciaal voor het lichaam en het gezicht. Door middel van o.a. massages, lichttherapie, lymfedrainage en zachte vibraties (dispergeren) wordt uw lichaam ontgift en worden de afvalstoffen afgevoerd. Totale ontspanning en een stralende huid zijn het resultaat.

 

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, lymfedrainage (Biodrainer), huidonzuiverheden verwijderen, epileren, massage van gezicht/voeten/buik, serum, element masker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element. 


 

PHYTO5 EXCELLENT  |  115 min

Tijdens de Phyto5 Excellent behandeling wordt, naast de uitgebreide massage, een 5-kleuren kleimasker op de zones van het gezicht aangebracht die in verbinding staan met de organen. De klei zuivert de huid en de vibratie van de kleur geeft een subtiele energiedoorstroming naar de organen. 

 

Harmoniserend, energetisch voetbad, huidanalyse, bepalen van het element, intensieve reiniging, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, epileren, lymfedrainage( Biodrainer), massage van gezicht/voeten/buik/rug/nek/schouders, serum, 5-kleuren kleimasker, toevoegen mineralen, zuurgraadherstellende crème, dagverzorging van het element.

PHYTO5

BEAUTY OF EMOTIONS

100 min  |  €100,00

De Beauty of Emotions behandeling neemt je mee naar jouw innerlijke behoefte. Voorafgaand aan deze bijzondere behandeling word je voorgesteld aan vijf geuren van Phyto5. Jij kiest de geur van jouw voorkeur waarmee je de rest van de behandeling verwent zult worden. De geur die jij kiest geeft informatie over jouw gemoedstoestand en welke organen extra aandacht nodig hebben. Laat je meevoeren in een wellness beleving van geuren, geniet en ontspan.

bottom of page