top of page

BEAUTY IS NOT FLAWLESS, IT OUTSHINES THEM

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Behandelingen voor het gezicht die perfect aansluiten op de behoeftes van uw huid. Met de uitgebreide range aan behandelingen kan uw huid optimaal profiteren. Bij alle behandelingen wordt enkel gebruik gemaakt van gerenommeerde producten en merken die uw huid volledig verzorgen en ondersteunen.

Neem gerust contact op bij vragen of om een behandeling te boeken.

EAU & LUMIÈRE  |  45 min

Geen tijd voor een uitgebreide behandeling? Deze behandeling is geschikt voor iedere huid en is een echte oppepper. Een unieke behandeling die de huid grondig reinigt, hydrateert en vitaliseert. Vaarwel rimpels, grijze teint, pigmentvlekken en verstikte huid.

TIME CELLULAR CARE  |  75 min

Een complete behandeling, waarin per behandeling gekeken wordt naar de behoefte van de huid. Zo kan de huid behandeld worden voor een tekort aan vocht (dehydratie), (over)gevoeligheid of onzuiverheden. Ook kan de behandeling zich richten op de rijpere huid.

MODULARE CARE  |  90 min

Een complete behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Wanneer uw huid niet in goede conditie is kunnen onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Deze huid is gebaat bij een extra intensieve behandeling. Hiervoor worden producten uit de Expert lijn gebruikt. Door de hoge concentratie werkstoffen in de Modulare Care producten krijgt uw huid een extra boost. Deze zal de conditie van de huid snel doen verbeteren.

WHITE SYSTEM  |  90 min

Een vale teint, (ouderdoms)pigmentvlekken of een doffe huid? White System zorgt voor een betere verspreiding van de pigmentcellen in de huid en geeft een verhelderend effect. De huid gaat weer stralen en krijgt een egale kleur. Door het toevoegen van het anti-verouderingsextract heeft het tevens een verstevigend effect.

OXY PEELING  |  60 min

Deze behandeling onthult een nieuwe huid in twee fases. In de eerste fase zorgt de peeling ervoor dat er een laagje van de huid wordt verwijderd. Vervolgens zorgt in de tweede fase een zuurstoftherapie voor een natuurlijke superoxidatie van de huid. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd van de opperhuid, de micro-circulatie geactiveerd en de huid ontgift. Dé behandeling voor iedereen die op zoek is naar een stralende jeugdige huid.

MULTI PEELING  |  75 min

De behandeling die de elementen van de verschillende elementen combineert, wat zorgt voor een optimaal resultaat bij combinatie van verschillende symptomen. De peeling zorgt ervoor dat uw huid weer tot rust komt, hersteld en verjongt.

CYCLO SYSTEM DE LUXE  |  90 min

Hormonale veranderingen zorgen helaas vaak voor een versnelde huidveroudering. De huid wordt dunner, droger en de contouren vervagen. De producten van het Cyclo System zorgen ervoor dat de huid haar elasticiteit en veerkracht terug krijgt. Bij deze behandeling hoort een speciale massage met koude Qi Gong kogels die het weefsel van de huid stimuleren en herstellen. Het rubber masker verminderd de rimpeltjes en zorgt voor een stralende teint tezamen met het liftende oogmasker zorgt het voor direct resultaat.

LIFT SYSTEM  |  90 min

De Lift System behandeling is een spectaculaire anti-verouderingsbehandeling met een direct liftend en verjongend effect. Door het thermische masker met essentiële oliën van munt en lavendel ziet u direct resultaat.

MICRO-NEEDLING  |  60 min

De huid natuurlijk versterken en verjongen dankzij de aanmaak van collageen en elastine. Micro-needling geeft geweldige resultaten voor de zeer beschadigde en verzwakte huid. Een vernieuwde huid ligt in het verschiet.

MICRODERMABRASIE  |  90 min

Microdermabrasie is een intensieve dieptepeeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuurverband geeft dan ook het beste en mooiste resultaat.

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt die last heeft van fijne rimpels, onzuivere huid, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, acne littekens (vlekjes), zonneschade, rokershuid, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid.

MICRODERMABRASIE KUUR  |  5 x 90 min

Met dit voordeelpakket boekt u een kuur van 5 microdermabrasie behandelingen en ontvangt u er 1 gratis.

PHYTO 5 BEHANDELINGEN

PHYTO5 is gebaseerd op een bijzondere filosofie van 3000 jaar Oosterse wijsheid, 40 jaar Westerse kennis gecombineerd met aromatherapie. Deze energetische behandeling zorgt ervoor dat de energie weer gaat stromen door het lichaam en heeft een zeer positieve uitwerking op de huid.

PHYTO5 Intro  |  60 min

PHYTO5 Compleet  |  100 min

PHYTO5 Excellent  |  115 min

bottom of page